İçerikler

The Walking Dead 10. Sezon 21. Bölüm İzle

Ekstra bölümlerini yayınlamaya devam eden The Walking Dead dizisi final sezonuna yaklaşan bir bölüm daha paylaştı.

The Walking Dead 10. Sezon 21. Bölüm diğer bölümler gibi Türkiye piyasasında FX Kanalında yayınlanmaya başladı. Bunun dışında bir çok dizi sitesinde ve Telegram üzerinden Türkçe çeviri olarak paylaşıldı.

İlgili Makaleler

Önceki bölümlerden de anlayacağımız üzere bu bölümde ekstra bölüm kategorisinde yayınlanıyor, bu bölüm de asıl bölümlerde kopukluklardan oluşan ara sahneleri işledi. Böylece farklı ortamlarda bulunan karakterlerimizin bireysel olarak sahnelerini görüyoruz.

The Walking Dead 10. Sezon 20. Bölüm Özet

The Walking Dead 10. Sezon 20. Bölüm diğer ekstra bölümler gibi basit ve dikkat edilmeyecek senaryolardan ibaret bir şekilde karşımıza çıktı.

Eugene, Kral Ezekiel, Yumiko ve yolda tanıştıkları yeni karakter Prenses lakaplı kadın oyuncuyla birlikte, Eugene’in telsizdeki kız arkadaşı ile buluşma yolculuğunda başlarına gelen olayların bir devamı olan bu bölümde olaylar biraz daha karışıyor. Bu bölümde daha önceki silahlı ve maskeli adamlar tarafından yakalan karakterlerimiz gözlerini tren vagonlarında açıyor.

Karakter olarak biraz dedi dolu olan Prenses karakterimizin çevresinde geçen senaryo, yine karakterimiz üzerinde bu bölümü bitirmekte. Ruh hali ve davranışları farklı olan karakter vagon içerinde delirme noktasına gelmiş durumda.

Yumiko ve Eugene’nin vagonlarda olduğunu bilen karakterimiz bu durumdan kurtulmaya çalışacak. Ancak silahlı adamlar tarafından sorguya alınan karakter henüz olaylara yeni katılmışken ne yaptığını ve nereye gittiğini bilmiyor.

Daha sonra kendi hayal dünyasında yanına gelen Ezekiel ile plan yaparak vagona giren silahlı askeri yakalayan ikili silahına el koyarak adamı sorguya çeker. Hiçbir cevaba yanaşmayan adama Ezekiel’in gözlerinin dönmesiyle yumruk atmaya başlıyor. Her ne kadar Prenses engel olmaya çalışsa da aslında yerde kanlar içinde yatan adamı Prenses yumruklamıştır. Senaryonda büyük karışıklık olsa da aslında bu senaryonun çoğu noktası Prensesin uydurduğu ve zihninde yer alan bir deli psikolojisiydi. Muhtemelen bu evrende hastalıktan öncede karakterimizin psikolojik sorunları var gibi görünüyor. Kendine gelen Prenses dışarı çıkıp kaçmaya başlar, ancak çitler arkasında iki aylak görür ve yanlarında Ezekiel belirir. Ezekiel ile girdiği diyalog ardından arkadaşlarını kurtarma girişimine giren karakter darp ettiği adamın yanına tekrar vagona girer. Uzun süren konuşmanın ardından silahını bırakan Prenses dövdüğü adama katılır. Daha sonra adam vagonun kapısını açar ve Prenses arkadaşlarının elleri bağlı ve başında çuvalla karşında durmasına tanıklık eder. Dizi buraya kadar geçen senaryoda izlemeseydim olmazdı dedirtecek bir yavaşlıkta sona erer.

194351540cookie-checkThe Walking Dead 10. Sezon 21. Bölüm İzle

Oy ver

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu