Genelİçerikler

SEE 2. SEZON 1. BÖLÜM YAYINDA

Uzun zaman önce 1. Sezonunu soluksuz bir şekilde izlemiştik. 1. sezonda bizi geleceğe taşıyan, ancak gelecekte işlerin ve insanlığın hiçte iyi bir yerde olmadığını, kültürlerin, dinlerin ve yaşamın tamamen değiştiği bir gelecek karşımıza çıkmıştı.

İnsanlığın yegane avantajı olan görüp anlayabilme ve zekâsıyla nesiller boyu gelişebilme yetisi, görme duyusunu tamamen kaybetmesiyle yeni bir çağa girmiş bulunuyor. Ancak bu yeni çağ beklenildiği gibi gelişimin aksine bütün yetkinlikleri, teknolojiyi ve toplumsal yapıyı kaybetmeyi ele alıyor. 2. sezonda aslında bu kaybı bizlere ve dizi içerindeki karakterlere acımasız bir şekilde hissettiriyor.

İlgili Makaleler

2. sezonun 27 Ağustos 2021’de yayınlanması planlanan See, yeni sezonunu önceki gibi resmi yapımcı ve dağıtıcı olan Apple TV+ ‘da yayınlanacak.

Ancak internet dünyası her zaman ki gibi bu konuda aceleci olduğu için resmi yayın tarihini ve gösterim yeri olan Apple TV+’ dan önce bir çok dizi sitesi ve Telegram gruplarında paylaşılmaya başladı.

Google aramalarında ‘see 2. sezon 1. bölüm izle’ araması yapıldığı takdirde birçok sitede yayınlandığı görülmekte.

Bu diziye ilişkin haftalık inceleme yazımız olacaktır. Siteyi kaydederek haftalık inceleme yazımızı okuyabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler, iyi eğlenceler.

194351920cookie-checkSEE 2. SEZON 1. BÖLÜM YAYINDA

Oy ver

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu